Tall ship wordt een varende denktank

Jongeren gaan aan de slag met duurzaamheidsvraagstukken. Welk duurzaamheidsvraagstuk vind jij dat mee genomen moet worden aan boord? Of welk bedrijf zou jij graag een vraagstuk laten aanleveren? Laat het ons weten

Kun je een Tall ship omtoveren tot een varende denktank? De reis is het bewijs! De energie en denkkracht van een getalenteerde, jeugdige bemanning zal voor talloze creatieve en baanbrekende ideeën zorgen. Vrij van context, 'out-of-your comfortzone' en gebruik makend van nieuwe technieken en manieren van organiseren.  In iedere haven die ze aandoen dragen zij hun oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken over aan delegaties die ze gaan implementeren.

We durven nu al te zeggen dat dit voor alle deelnemers een levensveranderende ervaring zal zijn!

Welk duurzaamheidsvraagstuk vind jij dat mee genomen moet worden aan boord? Of welk bedrijf zou jij graag een vraagstuk laten aanleveren? Laat het ons weten zodat we dit samen verder kunnen uitwerken (info@clean2antarctica.nl)

Onlangs maakten we met onze partners en HexCorehouders al een mooi tochtje met het Tall Ship Morgenster. Zie onderstaande video.

Support Zero Waste!

With your help we can inspire and activate people and companies to see plastic not as waste, but as valuable resource.

Support us