Thanks for all the support!

Bedankt dat je ons uitdaagt en ondersteunt bij de uitvoering van onze missie. Bedankt dat je ons helpt bij de verkoop van het HexCore, de duurzame bouwstenen waarmee de Solar Voyager gemaakt is. Door jullie hulp en betrokkenheid maken we voortgang.

Clean2Antarctica. Het is nog een lange weg te gaan. In velerlei opzichten. De Solar Voyager klaar maken voor de onmogelijk zware reis bijvoorbeeld. Daaraan wordt hard gewerkt door een team van gepassioneerde technici. 32 Bedrijven ondersteunen ons met kennis, materiaal en vakmanschap. Parallel daaraan zorgen we er voor dat wij zowel mentaal als fysiek klaar zijn voor de reis. Voedingsprogramma’s worden ontwikkeld en er zal veel worden getraind. De conditie en uitrusting moeten gewoon top zijn. En dan de fantastische zeiltocht met de Morgenster naar Antarctica die velen van ons een life changing experience zal geven en die de expeditie van ons allen maakt.

De expeditie is echter een metafoor voor het avontuur waarvoor wij allen staan; de transitie naar de circulaire maatschappij. Een evenzo intensieve tocht die ons veel ongemak en spannende momenten zal geven. Maar net als bij de expeditie is het vooruitzicht om je doel te behalen een grote motivatie. Net als bij de expeditie ontdek je nieuwe dingen die je nooit had ontdekt als je had gekozen voor je comfortzone. Het gaat uiteraard niet vanzelf maar met vallen en opstaan. En dát geeft juist vooruitgang.

Samenwerken is één van de belangrijkste aspecten in dit avontuur. Samen ontdekken en van en met elkaar leren. We hebben het nodig om elkaar uit te dagen om het gebaande pad te verlaten en ‘het’ op een andere wijze te proberen. Al die ervaringen zullen ons sterker maken, innovatiever en daarmee het vermogen en de inhoud geven om de circulaire leefwijze op een succesvolle wijze vorm te geven. Zowel privé als zakelijk en in een vorm die onze welvaart een flinke boost zal geven.

Bedankt dat je ons helpt om hier zichtbaar en uitdagend vorm aan te geven. Bedankt dat je ons helpt om de community op te bouwen van ‘groen doeners’ die daarin vooruitstrevend willen acteren. Bedankt dat je ons uitdaagt en ondersteunt bij de uitvoering van onze missie. Bedankt dat je ons helpt bij de verkoop van het HexCore, de duurzame bouwstenen waarmee de Solar Voyager gemaakt is. Door jullie hulp en betrokkenheid maken we voortgang. We hebben nog veel voor de boeg en grote kloven te overbruggen maar nu is het even tijd jou en al je collega’s van Technische Unie te bedanken.


 

Support Zero Waste!

With your help we can inspire and activate people and companies to see plastic not as waste, but as valuable resource.

Support us