Leren van Kinderen

Spelen met Afvalplastic

Versterken van de beleidsmakers van morgen, daar gaat het om. Spelenderwijs willen we kinderen leren hoeveel er mogelijk is met afvalplastic.

Plastic ontdekken

Onze missie draait om kinderen. Met basisschoolkinderen verzamelen we afvalplastic, versnipperen het en laten kinderen ervaren hoe afvalplastic een grondstof kan zijn. Kinderen ervaren in het klein hoe wij de Solar Voyager hebben gebouwd. Ons doel is om 30.000 kinderen te bereiken.

Beleidsmakers van morgen

Door te investeren in kinderen zijn we verzekerd van een betere toekomst. Zij zullen besluiten of Antarctica ook na het aflopen van de Antarctica Treaty in 2048 schoon blijft. Daarom zetten we kinderen in het voetlicht; we verzamelen hun berichten en verbinden die aan de HexCores in de Solar Voyager. Op de Zuidpool delen wij ze met de wereld.

Leren spelen

Kinderen zijn onze toekomst en ons voorbeeld. Onze wereld herontdekken begint met de mentaliteit van een kind. Nieuwsgierig zijn, vragen waarom en spelen met mogelijkheden. Een speelse, kinderlijke benadering zal onze creativiteit in gang zetten en ons meer plezier geven.

previous%20antarctica.png next%20quest.png

 

Deel deze pagina