Partners

Wij willen mensen en organisaties verbinden om stappen te zetten voor een schonere wereld. Want alleen gaan we snel, maar samen gaan we ver. Clean2Antarctica is een innovatie experiment, met de gedeelte expertise van enthousiaste partners.
WhatsOrb
Reach like-minded people and organisations. More exposure for your idea(s) national and international. All about sustainability on one platform.
Vlag-Bedrukken.nl
Wij sponsoren C2A omdat het reduceren van plastic en de bewustwording van plastic gebruik zeer belangrijk is voor de toekomst van dieren en mensen.
Bas Buitensport
Het is niet het einddoel dat telt maar de gehele reis ernaar toe. Wij zijn blij C2A te kunnen voorzien van goede spullen die deze reis comfortabel zal maken.
AnyBridge
We are honored and proud to contribute to Clean2Antarctica’s because we firmly believe that such initiatives make a real difference in creating a better world.
Hiber
"C2A is embarking on an amazing journey for a great cause and Hiber is excited to be part it!"
Dutch Picture Industry
Wij als filmbedrijf vinden het superbelangrijk dat duurzame en innovatieve projecten een platform krijgen om zoveel mogelijk (kind)- mensen te inspireren.
ENGEL
C2A en Engel Workwear, een winnende combinatie om het weer te trotseren naar een schonere wereld!
DUFOR
Deze expeditie is een goed voorbeeld dat het mogelijk is om de polyester keten te sluiten. Wij geloven in deze filosofie en daarom steunen we deze expeditie.
Contronics
Onder ons gedeelde motto “Verspilling is zonde”, voorkomen wij voedselverspilling. Daarnaast zijn we vereerd technische ondersteuning te mogen bieden aan C2A!
Draka
Hoe kunnen we vandaag bijdragen aan een betere wereld voor morgen? We willen hier niet alleen over nadenken, maar deze ideeën ook in praktijk brengen.
ABB
Vooruitgang is onze drijfveer. Daarom zijn wij enthousiast over initiatieven en organisaties zoals C2A die, net als wij, de wereld verder vooruit willen helpen.
Apex dynamics
Mechanische aandrijftechniek is niet onze enige gedeelde passie. Het uitdagen en betrekken van de jeugd bij zo'n aansprekend project is belangrijker dan ooit
Teijin
De C2A-reis inspireert onze ontwikkeling richting een circulaire onderneming, op weg naar een betere toekomst. Human Chemistry, Human Solutions.