Clean2Antarctica Rediscover Your World
Quest for Change

Challenging Companies and Millenials

TallShip Morgenster wordt een zeilende denktank. Jonge denkers helpen bedrijven duurzame oplossingen te vinden. Laten we de creativiteit van deze generatie gebruiken

Onderweg naar oplossingen

De Quest is verdeeld in etappes naar het einde van de wereld en terug. Tijdens elke etappe van vier tot vijf weken zeilen twintig jonge denkers mee om zich te buigen over vraagstukken uit een branche. Bedrijven investeren in de leiders van de toekomst en krijgen er creatieve oplossingen voor terug.

Stap uit je comfortzone

Om lastige problemen op te lossen, moeten we avontuur en ongemak omarmen. Zeilen over de eindeloze open oceaan kan creativiteit een boost geven. Deelnemende bedrijven omarmen de onzekerheid door millenials en publiek te betrekken bij hun vraagstukken.

Do you want to make an impact?

Kracht voor verandering

Grote bedrijven zijn krachtige aanjagers voor veranderingen in de wereld. Quest for Change is onze manier om het bedrijfsleven met het algemeen belang te verbinden. Samen met de nieuwe generatie en mensen thuis nieuwe wegen inslaan.

Geef je hier op

Deel deze pagina

We hebben je hulp nodig

Om echt een impact te maken hebben we nog geld nodig. Met jouw steun kunnen we samen met kinderen leren over afvalplastic.

Steun ons