Quest for Change

Challenging Companies and Millenials

TallShip Morgenster wordt een zeilende denktank. Jonge denkers helpen bedrijven duurzame oplossingen te vinden. Laten we de creativiteit van deze generatie gebruiken

Onderweg naar oplossingen

De Quest is verdeeld in etappes naar het einde van de wereld en terug. Tijdens elke etappe van vier tot vijf weken zeilen twintig jonge denkers mee om zich te buigen over vraagstukken uit een branche. Bedrijven investeren in de leiders van de toekomst en krijgen er creatieve oplossingen voor terug.

Screen%20Shot%202018-03-05%20at%2014.38.19-2.png

Stap uit je comfortzone

Om lastige problemen op te lossen, moeten we avontuur en ongemak omarmen. Zeilen over de eindeloze open oceaan kan creativiteit een boost geven. Deelnemende bedrijven omarmen de onzekerheid door millenials en publiek te betrekken bij hun vraagstukken.

Do you want to make an impact?

Kracht voor verandering

Grote bedrijven zijn krachtige aanjagers voor veranderingen in de wereld. Quest for Change is onze manier om het bedrijfsleven met het algemeen belang te verbinden. Samen met de nieuwe generatie en mensen thuis nieuwe wegen inslaan.

 

previous%20children_0.png next%20you.png

 

Deel deze pagina

We hebben je hulp nodig

We zijn goed op weg om straks de Zuidpool te bereiken. Maar we hebben pas echt iets bereikt als niemand meer plastic weggooit. Want plastic is geen afval, maar een grondstof. Om deze verandering door te zetten hebben wij jouw steun nodig.

Steun ons