Wat jij kunt doen

Kleine Stappen Met Grote Impact

Sceptisch over jouw impact? Dat begrijpen we. Maar geschiedenis verandert door kleine stappen en gekke ideeën. Afvalplastic kan het begin zijn van jouw avontuur.

Begin klein, start vandaag

Als je een probleem maar wilt oplossen, kun je ook handelen. Je hoeft niet te wachten tot de supermarkt groente zonder plastic verpakking verkoopt. Besluit om NU te starten; of het nu een brood zonder plastic verpakking kopen is of het weigeren van een plastic flesje. ‘Zero waste’ leven is een ideaal vertrekpunt en kost je niks. Verzin geen excuses.

Jij bent de kapitein

Als je niet meer de schuld bij de supermarkten legt maar zelf het heft in eigen handen neemt, word je kapitein van je eigen leven. Dat geeft je leven een boost; je relaties, je werk en je geluk. Voor Edwin en Liesbeth veranderde hun keuze voor ‘Zero Waste’ alles. Van hun dagelijkse gewoontes tot het verkopen van hun auto. Uit je comfortzone stappen geeft een gevoel van succes.

Mensen aan het roer

Door te starten met afvalplastic geven we mensen controle terug. Het verminderen en weigeren van plastic afval is eenvoudig en goedkoop, iedereen kan meedoen. Het is zelfs leuk. Als een kleine groep gewoontes veranderen, wordt er een domino-effect in gang gezet dat geen enkel bedrijf of overheid kan stoppen. Waar wacht je op? Begin klein, start vandaag!

quest%20previous.png  

 

Deel deze pagina