Avontuur voor Verandering

Een missie naar de Zuidpool in een wagen gemaakt uit afvalplastic. Ons doel is dat iedereen ontdekt: weggooien is zonde. Wij laten zien hoe het anders kan en dagen mensen en bedrijven uit actie te ondernemen.


We zijn goed op weg om straks de Zuidpool te bereiken. Maar we hebben pas echt iets bereikt als niemand meer plastic weggooit. Want plastic is geen afval, maar een grondstof. Om deze verandering door te zetten hebben wij jouw steun nodig. 

Solar%20Voyager%20Iceland-1%20klein.jpg

Met jouw bijdrage kunnen we samen: 

1 Met kinderen het bouwen van de Solar Voyager in het klein nadoen
2 Laten zien dat zero waste een cadeau is voor je eigen leven
3 Iedereen inspireren dat verandering bij jezelf begint
4 Ondernemers aan elkaar koppelen met een gezamenlijke missie
5 Bedrijven laten zien dat zij winst kunnen maken met hun afval
6 Bedrijven bewijzen dat zij veel duurzamer kunnen worden door te experimenteren 

Steun ons nu 

Steun zakelijk 

children.jpg

Ons doel is dat iedereen ontdekt: weggooien is zonde. Zonde van het materiaal. Zonde van je energie. Zonde van je creativiteit. Zonde van het geld. Onze expeditie bewijst dat plastic geen afval is, maar grondstof. Als je dit toepast in je eigen leven maak je een waanzinnige contributie naar duurzaamheid, en geef je jezelf een enorm mooi cadeau. Want je maakt een persoonlijke groei mee. Hetzelfde gelt voor bedrijven. We zijn vastgelopen in onze huidige manier van produceren en moeten naar een circulaire economie. Daar komen we door te experimenteren en om te denken. En dat is wat wij willen bereiken. Onze expeditie is de eerste stap van deze missie om te laten zien: Het onmogelijke is mogelijk. Begin klein, start vandaag.

Deel deze pagina