Zero Waste Feest!

Kleine en grote successen vieren werkt motiverend. Successen delen werkt inspirerend. Daarom nodigen we vrienden, familie, collega’s en kinderen uit voor een feestje op 30 april in het Mission Control Center.

We vieren wat we hebben bereikt, kijken vooruit, trappen een crowdfundactie af én delen no-waste hapjes van Stichting Met Elkaar.

Het feest

Maandag 30 april zijn de deuren van 17:30 tot 20:00 geopend en nemen we jong en oud mee in onze expeditie en de ijzige wereld van Antarctica. Een mooie kans om kennis te maken met de Solar Voyager, de plannen en de mensen achter Clean2Antarctica. Weet je al dat je komt? Meld dat dan via facebook of mail.  Late beslissers kunnen er altijd nog bij.

Stichting Met Elkaar

Natuurlijk zijn er hapjes in stijl: no-waste! De no-waste catering komt uit de keuken van Stichting Met Elkaar. In de Kookstudio ‘Koken, eten en daten’  te Westzaan staan ontmoeting en toegankelijkheid centraal. Er zijn geen obstakels, iedereen kan er terecht tijdens een kookworkshop of een heerlijke maaltijd. Verstelbare aanrechtbladen, drempelvrije ruimte, een rolstoeltoegankelijk toilet maken dit mogelijk. De toewijding aan duurzaamheid verraadt zich door het gebruik van inductie. Het gebruik van niet verkochte voedingsmiddelen – het liefst in zijn geheel – draagt bij aan het tegen gaan van verspilling. Wij laten ons graag door de koks van Stichting Met Elkaar inspireren. En voeden.

Crowdfunding

Het feest is tevens de aftrap van een crowdfundingsactie via SublimeDoing van radiozender SublimeFM. In de maand mei zal er via de radio aandacht zijn voor de activiteiten van Clean2Antarctica. Voor luisteraars is er de mogelijkheid grote en kleine bedragen te doneren. 

Schakelt u in?

Steun Zero Waste!

Met jouw hulp kunnen wij mensen en bedrijven inspireren en activeren om plastic niet als afval te zien, maar als waardevolle grondstof.

Steun ons