Nederland start nieuwe ontdekkingsreis!

De Quest for Change is een zeilende denktank. Jongeren op Tallship Morgenster helpen een gemotiveerd bedrijf om een stapje duurzamer te worden. Zoals Columbus vertrok om nieuw land te ontdekken, hijsen wij de zeilen voor nieuwe oplossingen.

Bestel tickets

Deze SAIL out is de start van dit avontuur. Met veel kabaal willen we iedereen uitnodigen om ook te ontdekken hoe je zelf kunt bijdragen aan een betere wereld. Vier met ons mee, laat je inspireren en versterk deze Quest for Change!

Locatie: Buiksloterweg, Amsterdam (zie onderaan)

10:00 - 12.00 Schepen kunnen bezocht worden aan de kade
11:15  Welkom door Edwin ter Velde
11:30  De oudste generatie overhandigt het roer aan de jongste
12:30  Schepen formeren voor vlootschouw
13.00  Kanonschot van Defensie en vertrek
18:00  Gasten aan boord terug in Amsterdam

Je kunt een ticket kopen om op één van de bovenstaande schepen mee te varen naar IJmuiden. Vanuit daar vertrekt de Morgenster met de crew van de eerste Leg richting Canarische Eilanden. De andere schepen zijn om 18.00 terug in Amsterdam. 

sail%20out%20map.jpg

 

Hdyrograaf.jpg

Hydrograaf – Expeditie Club

€ 50,00 | Koffie & taart, luxe lunch en borrelhapjes excl. drank | Nog 145 tickets (van 190)

Op deze historische kaartenmaker van de Marine duik je onder in de wereld van onze Antarctica expeditie. Naast de roulette tafel en de piano kun je netwerken à la James Bond en dagen Erwin en Frank je middels een quiz uit om je eigen ‘duurzame expeditie’ te starten.

Tickets bestellen

 

Sanne%20Sophia.jpg

Sanne Sophia – Party Zeilen

€ 40,00 | Koffie & taart , lunch en borrelhapjes excl. drank | Nog 93 tickets (van 145)

Aan boord van deze 3-master zullen Gerie en Aukje er samen met jou een gezellig feest van maken. Daarnaast ontdek je via een quiz hoe je zelf kunt bijdragen aan een schonere wereld.

Tickets bestellen

 

Chateauroux_0.jpg

Chateauroux – Poëzie op Zee

€ 30,00 | Koffie & taart, lunch, borrelhapjes excl. drank | Nog 14 tickets (van 35)

Deze platbodem uit 1908 wordt een podium voor poëzie over duurzaamheid en zeevaart. Met Ellis en Saray ontdek je via een quiz wat voor invloed jouw eigen leven kan hebben en krijg je de kans om het podium te pakken.

Tickets bestellen

 

LE16.jpg

LE16 - Persoonlijk en Authentiek

€ 60,00 | Bourgondische lunch | Nog 12 tickets (van 12)

Op deze snelle en chique lemsteraak geniet je van de gastvrijheid van schipper Olaf. In een persoonlijke setting van max 12 zeilers krijg je een bourgondische lunch en deelt Olaf graag zijn enthousiasme over het pure zeil- en vaarwerk van vroeger.

Tickets bestellen

 

Verschillende boten hebben zich voor grote korting aangeboden. Van elk ticket gaat 10€ naar het het mogelijk maken van onze missie met de Quest for Change. 

Locatie: Buiksloterweg, Amsterdam.
Voor vragen: aukje@clean2antarctica.nl

Steun Zero Waste!

Met jouw hulp kunnen wij mensen en bedrijven inspireren en activeren om plastic niet als afval te zien, maar als waardevolle grondstof.

Steun ons