SAIL out Tickets

Kom aan boord en laat je inspireren tijdens de SAIL out van Amsterdam naar IJmuiden. Help mee met het zoeken naar duurzame oplossingen en ontdek hoe je zelf kunt bijdragen.

Maandag 27 Augustus

10:00 - 12.00 Aan boord
12:15 Vertrek naar IJmuiden
ca. 18:00 Terug in Amsterdam

Hdyrograaf.jpg

Hydrograaf – Expeditie Club

€ 50,00 | Koffie & taart, luxe lunch en borrelhapjes excl. drank | Nog 145 tickets (van 190)

Op deze historische kaartenmaker van de Marine duik je onder in de wereld van onze Antarctica expeditie. Naast de roulette tafel en de piano kun je netwerken à la James Bond en dagen Erwin en Frank je middels een quiz uit om je eigen ‘duurzame expeditie’ te starten.

Tickets bestellen

 

Sanne%20Sophia.jpg

Sanne Sophia – Party Zeilen

€ 40,00 | Koffie & taart , lunch en borrelhapjes excl. drank | Nog 93 tickets (van 145)

Aan boord van deze 3-master zullen Gerie en Aukje er samen met jou een gezellig feest van maken. Daarnaast ontdek je via een quiz hoe je zelf kunt bijdragen aan een schonere wereld.

Tickets bestellen

 

Chateauroux_0.jpg

Chateauroux – Poëzie op Zee

€ 30,00 | Koffie & taart, lunch, borrelhapjes excl. drank | Nog 14 tickets (van 35)

Deze platbodem uit 1908 wordt een podium voor poëzie over duurzaamheid en zeevaart. Met Ellis en Saray ontdek je via een quiz wat voor invloed jouw eigen leven kan hebben en krijg je de kans om het podium te pakken.

Tickets bestellen

 

LE16.jpg

LE16 - Persoonlijk en Authentiek

€ 60,00 | Bourgondische lunch | Nog 12 tickets (van 12)

Op deze snelle en chique lemsteraak geniet je van de gastvrijheid van schipper Olaf. In een persoonlijke setting van max 12 zeilers krijg je een bourgondische lunch en deelt Olaf graag zijn enthousiasme over het pure zeil- en vaarwerk van vroeger.

Tickets bestellen

 

Verschillende boten hebben zich voor grote korting aangeboden. Van elk ticket gaat 10€ naar het het mogelijk maken van onze missie met de Quest for Change. 

Locatie: Buiksloterweg, Amsterdam.
Voor vragen: aukje@clean2antarctica.nl

Deel deze pagina