Nog 20 dagen te gaan

De telefoon staat roodgloeiend bij Clean2Antarctica. Van New York, Tokio tot Berlijn. De hele wereld wil alles weten van de twee pioniers die in een uit afvalplastic gemaakte wagen gaan rijden op Antarctica. Maar weten we ook waarom?

Weer even terug naar het begin. Twee jaar geleden, toen Edwin en Liesbeth tijdens het koken de zoveelste plastic verpakking weggooiden dachten ze waar zijn we mee bezig!. Ze keerden hun afvalbak en manier van denken om. En nu twee jaar later staat de Solar Voyager inmiddels klaar in Chili en zijn Edwin en Liesbeth hun tas aan pakken.

Daarnaast zijn er 20 studenten van de Quest for Change onderweg naar Kaapverdië om daar aan boord van Tallship Morgenster de Atlantische oceaan over te steken om een oplossing te zoeken voor de textielindustrie. Want die is verre van duurzaam.

We zijn er nog lang niet
We zijn klaar voor vertrek en toch zijn we er nog lang niet. Je komt niet zomaar op Antarctica en een Tallship vaart dan wel op de wind, maar ook daar zitten kosten aan. Dankzij de steun van onze sponsors zijn we tot hier gekomen: ‘Nog 20 dagen te gaan.’  
We hebben de wereld nieuwsgierig gemaakt door de aankondiging van onze expeditie op Antarctica.  Wij omarmen het ongemak door anders met plasticafval om te gaan. En nu moeten we doorpakken en daarvoor hebben we jouw steun nodig!

Steun ons 

Wij van Clean2Antarctica willen mensen, bedrijven en kinderen blijven uitdagen om anders met afval om te gaan. Wij hebben de eerste stap gezet. Nu jij nog!

Steun Zero Waste!

Met jouw hulp kunnen wij mensen en bedrijven inspireren en activeren om plastic niet als afval te zien, maar als waardevolle grondstof.

Steun ons