Quest for change. Wie hijst straks de zeilen?

Een frisse wind van jonge denkers in een bedrijf kan leiden tot duurzame oplossingen voor allerlei vraagstukken. Omdat wij daarvan overtuigd zijn brengen we jonge denkers en bedrijven samen. We dagen ze uit voor een Quest for Change.

Uitwaaien helpt. Wie is er niet naar het strand gegaan na liefdesverdriet? Heeft niet een goed gesprek gevoerd tijdens een boswandeling? Belangrijke beslissingen genomen tijdens een fietstocht? Frisse wind geeft nieuwe ideeën, daarom stellen wij jonge denkers en bedrijven daar aan bloot.

Een groot zeilschip, Tall Ship Morgenster wordt een varende denktank met acht maanden lang een wisselend team van twintig jonge mensen. Jonge mensen van 18 tot en met 28 jaar met een creatief denkvermogen, met zin in avontuur, met verschillende studie- en werkachtergronden en met de wil samen te werken. Ervaring met zeilen is niet nodig, een verschil willen maken wel. Vanaf september 2018 vaart Tall Ship Morgenster van Amsterdam naar Punta Arenas in Chili én terug in zes etappes. Tijdens elke etappe komen vraagstukken van een andere bedrijfstak aan bod.

Bedrijven zijn benaderd met de vraag of wij ze kunnen helpen met een duurzaamheidsvraagstuk. Met onze Quest for Change bieden we consultancy op het gebied van duurzaamheid op een unieke manier. Duurzaamheid betekent een omslag in denken, vaak ook in organisatie. Door jonge mensen met een frisse blik naar de vragen te laten kijken, komen er frisse ideeen. En worden verbindingen gelegd tussen bedrijven en jonge denkers.

Wat ons betreft mag het gaan stormen met aanmeldingen! Hier!

Support Zero Waste!

With your help we can inspire and activate people and companies to see plastic not as waste, but as valuable resource.

Support us