Verhuizing op komst

Voor ons Mission Control Centre hebben we een prachtige plek gevonden op het Hembrugterrein in Zaandam. Een terrein met geschiedenis, oude gebouwen en creatieve ondernemers.

Vroeger werd er munitie geproduceerd. Het is een terrein dat volop in ontwikkeling is, waar geschiedenis met de toekomst wordt verbonden door oude gebouwen opnieuw te gebruiken. Duurzaam toch?

Clean2Antarctica komt in een groot gebouw met veel geschiedenis en geen voorzieningen! Er is nog geen elektra en zelfs geen toilet! Onontgonnen gebied, zoals Antarctica eigenlijk. We zijn begonnen met een grote schoonmaak, daarna gaan we inrichten en voorzieningen organiseren. Met drie verdiepingen een hele klus én een ontdekkingreis. We vonden een oud briefje uit 1956 aan de muur en een antieke kast op zolder.

Op het terrein zijn al meer oude panden opnieuw in gebruik genomen,  zonder hun karakter te verliezen. Zo is er Lab44 (een restaurant), ArtZaanstad (kunstuitleen en expositieruimte) en Bind (culturele broedplaats).  Wij kijken er naar uit half augustus de verhuiswagen uit te pakken.

Een verhuisbericht volgt!

 

Steun Zero Waste!

Met jouw hulp kunnen wij mensen en bedrijven inspireren en activeren om plastic niet als afval te zien, maar als waardevolle grondstof.

Steun ons