Quest for Change: De eerste lichting

Deze week worden twintig deelnemers en drie reserve-deelnemers van de Quest for Change klaargestoomd voor hun avontuur op Tallship Morgenster.

Deze week worden twintig deelnemers en drie reserve-deelnemers van de Quest for Change klaargestoomd voor hun avontuur op Tallship Morgenster. Tijdens de eerste etappe van Amsterdam naar de Canarische Eilanden zullen zij het schip varende houden én zich buigen over een aantal duurzaamheidsvraagstukken vanuit de chemische industrie.

Wel 89 kandidaten kwamen naar de selectieweekenden voor de eerste etappe van de Quest for Change. Op de zeevaartschool in Enkhuizen gingen zij al wat uitdagingen aan. Jezelf presenteren, met een team een marketingplan maken, jezelf laten informeren en de zeilen hijsen in het oefenschip Kaatje. Het was moeilijk kiezen uit al die enthousiaste, geschikte kandidaten.

Het vertrouwen in de mensheid is hersteld’

Door de motivatie, de frisse ideeën en het enthousiasme om aan de slag te gaan met duurzaamheid tijdens de weekenden, hebben wij er nog meer vertrouwen in dat verandering mogelijk is. Dat een schone wereld mogelijk is! Deze mensen inspireren, net zoals wij dat willen doen.

Creatieve oplossingen

Tijdens de trainingsweek is er aandacht voor teambuilding en nadere kennismaking met sustainability, Tallship Morgenster, C2A en de Solar Voyager. Ook leggen drie CEO’s van Teijin hun vraagstukken voor, waar dit eerste team creatieve oplossingen voor gaat vinden.

Net als wij benieuwd naar wat dit op gaat leveren? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Steun Zero Waste!

Met jouw hulp kunnen wij mensen en bedrijven inspireren en activeren om plastic niet als afval te zien, maar als waardevolle grondstof.

Steun ons