Open huis op het Hembrugterrein

Tijdens de Hembrughappening op 9 september kennismaken met Clean2Antarctica is een kans die je niet kunt laten liggen.

Behalve muziek, theater en kunst is er tijdens het festival Hembrug Happening aandacht voor pioniers - ondernemers die de wereld mooier willen maken. Clean2Antarctica hoort daarbij!

Op het betekenisplein wordt een interview gehouden, is er bij de stand informatie, kun je plastic als grondstof gebruiken en luisteren naar een ijskoud verhaal. En heb je de kans het nieuwe Mission Control Centre in opbouw, te bezichtigen tijdens een rondleiding.

Met al het nieuws vanaf Tallship Morgenster – te volgen via hun logboek -  zou je bijna vergeten dat er in Nederland veel werk verzet wordt. Een trainingsweek van het volgende team wordt voorbereid, er volgt nog een selectieweekend én het Mission Control Centrum wordt ingericht. Nadat water, elektra en internet is aangesloten, draaien de 3D printers ook weer op volle toeren.

Ondertussen maken we kennis met de omgeving; ondernemers op het terrein en bezoekers die langsfietsen. We hebben zelfs een huisdier, een zwerfkat. Dit pand wordt echt ons thuis!

De Hembrughappening is voor ons een mooie gelegenheid ons zelf te presenteren en te verbinden met jong en oud. Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Steun Zero Waste!

Met jouw hulp kunnen wij mensen en bedrijven inspireren en activeren om plastic niet als afval te zien, maar als waardevolle grondstof.

Steun ons