Jouw boodschap op Antarctica

Kinderen zijn onze toekomst en ons voorbeeld. Onze wereld herontdekken begint met de mentaliteit van een kind. Nieuwsgierig zijn, vragen waarom en spelen met mogelijkheden. Daarom zetten wij kinderen op Antarctica op de voorgrond.

Met basisschoolkinderen verzamelen we afvalplastic, versnipperen het en laten kinderen ervaren hoe afvalplastic een grondstof kan zijn. Kinderen ervaren in het klein hoe wij de Solar Voyager hebben gebouwd.

Laat zien dat je om de wereld geeft
Door buiten afval op te ruimen met kinderen laten we de waarde van plastic zien en verzamelen we ‘waardevol' materiaal. Wij vragen kinderen, de toekomstige beleidsmakers, berichten mee te geven. Boodschappen die zij belangrijk vinden om te delen met de wereld. Wanneer Edwin en Liesbeth met de Solar Voyager op de Zuidpool staan worden deze boodschappen de wereld in geslingerd,  zodat de wereld ziet dat de volgende generatie om de aarde geeft.

Stuur je boodschap 

Deze kinderen gingen je voor:
Lise 11 jaar uit Haarlem: ‘Supermarkten verbieden om producten in plastic te verpakken.’

Johan 10 jaar uit Utrecht: ‘Twee keer minder douchen per week.’

Siem 11 jaar uit Hoorn: ‘Geen vlees meer eten.’

Suzanne 9 jaar uit Leiden: ‘Plastic afval scheiden.’

Steun ons
Onze missie draait om kinderen. Door te investeren in kinderen zijn we verzekerd van een betere toekomst. Zij zullen besluiten of Antarctica ook na het aflopen van het Antarctica Treaty in 2048 schoon blijft. Met jouw steun kunnen wij kinderen leren over plastic, waardoor zij het vanzelfsprekend vinden om hier bewust mee om te gaan.

Steun ons 

 

 

Steun Zero Waste!

Met jouw hulp kunnen wij mensen en bedrijven inspireren en activeren om plastic niet als afval te zien, maar als waardevolle grondstof.

Steun ons