Het is zover! Het expeditieteam is vertrokken

Wat begon met een champignonbakje in de keuken, groeide uit tot Clean2Antarctica: een initiatief dat wereldwijd aandacht wil genereren voor een schonere wereld.

Edwin en Liesbeth zijn vertrokken naar Antarctica. “We maken deze bijzondere tocht zodat we kunnen zeggen: ‘Kijk niet naar ons, kijk naar de volgende generatie en de boodschap die zij voor de wereld hebben!’ Daar gaat het ons om.”

In deze wereld geldt: no guts, no story. Als je niks opmerkelijks doet, dan blijft het lokaal. En we hebben de aandacht van de wereld nodig. Onze wagen bestaat namelijk niet alleen uit plastic dat we samen met de volgende generatie hebben verzameld, maar we vragen aan kinderen ook naar hun duurzame boodschap voor de wereld. En al die boodschappen hebben we gekoppeld aan de bouwstenen waaruit onze wagen bestaat. De Solar Voyager is dé belichaming van de energie en de verlangens van de volgende generatie.

Wanneer Edwin en Liesbeth met de Solar Voyager op de Zuidpool staan worden deze boodschappen de wereld in geslingerd,  zodat de wereld ziet dat de volgende generatie om de aarde geeft.

Stuur je boodschap 
 

Meer weten over Edwin zijn drijfveren? Bekijk dan zijn videoportret van MaatschapWij.

Steun Zero Waste!

Met jouw hulp kunnen wij mensen en bedrijven inspireren en activeren om plastic niet als afval te zien, maar als waardevolle grondstof.

Steun ons