Clean2Antarctica Rediscover Your World
Het verhaal

REDISCOVER YOUR WORLD

Een schonere wereld is een avontuur. Wij zijn op weg naar de Zuidpool met een wagen gemaakt van afvalplastic op zonne-energie.

Een kleine stap met veel impact

Niet technologie, maar ons gewoontegedrag biedt de oplossing voor ons probleem met afvalplastic. Gewoontegedrag veranderen is het begin van een schonere wereld. Onze expeditie is gegroeid vanuit de wens zonder afval te leven en staat voor ‘ongemak omarmen’. Niks weggooien is een kleine en gemakkelijke stap met groot resultaat. Begin klein, start vandaag.

Leren van kinderen

Gedrag veranderen lijkt moeilijk. Spelende kinderen laten ons creatieve oplossingen zien. Het kind in onszelf herontdekken is een antwoord op lastige problemen. Door buiten afval op te ruimen met kinderen laten we de waarde van plastic zien en verzamelen we ‘waardevol materiaal’. Wij vragen kinderen, de toekomstige beleidsmakers, berichten mee te geven. Op de Zuidpool zullen we deze bekend maken, zodat de wereld ziet dat de volgende generatie om de aarde geeft.

Samen komen we verder

We willen mensen inspireren om niet af te wachten, maar zelf in actie te komen. Bedrijven dagen we uit mee op avontuur te gaan, zij moeten een kracht voor verandering zijn. We verbinden ze aan millenials, die een reis over de Atlantische Oceaan maken op Tall Ship Morgenster. Aan boord gaan deze jonge denkers op zoek naar creatieve oplossingen voor bedrijven. We investeren in de leiders van morgen en herontdekken de rol van het bedrijfsleven.

Deel deze pagina

We hebben je hulp nodig

Om echt een impact te maken hebben we nog geld nodig. Met jouw steun kunnen we samen met kinderen leren over afvalplastic.

Steun ons