Pioniers

Een plek om te spelen

Collectief brein in actie

Kan een serieuze expeditie ook een ontmoetingsplek zijn voor mensen die een speelse levenshouding hebben?

Wij houden serieus van spelen
Clean2Antarctica is behalve een expeditie ook een ontmoetingsplaats voor mensen die betrokken, nieuwsgierig en speels zijn. Ja: speels! Want nieuw gedrag en nieuwe gewoontes ontwikkelen vraagt om een speelse manier van doen. Lukt iets niet meteen? Prima, dan doen we het op een andere manier. Het gaat immers niet om het vallen, maar om het opstaan, zoals elk kind dat leert fietsen je kan vertellen.

Clean2Antarctica is een speeltuin waar iedereen welkom is, ongeacht afkomst, leeftijd of sociale status. Een plek voor dromers, denkers en doeners, kortom: voor iedereen die weet dat we anders kunnen leven dan we nu doen. Want Clean2Antarctica wil een bijdrage leveren aan de overgang naar een circulaire economie, waarin afval niet bestaat.

We weten dus waar we heen willen, we weten alleen niet precies hoe. Dat is onze ontdekkingsreis, waar iedereen met een nieuwsgierige en avontuurlijke houding een bijdrage aan kan leveren. Of je nu een voorliefde hebt voor het grote avontuur of juist houdt van kleinere verrassingen: wij kunnen ieders inbreng gebruiken! Vorm met ons een collectief brein en laten we ontdekkingen doen waar we met zijn allen van staan te kijken!

Een plek voor dromers, denkers en doeners

Deel deze pagina