Explore

Journey of Tallship Morgenster

Varende naar het einde van de bewoonde wereld, grenzend aan Antarctica. Duurzaam en leerzaam: Tallship Morgenster wordt varende denktank!

Met de wind in je haren en zeewater in je gezicht oplossingen verzinnen voor duurzaamheidsvraagstukken, kan dat? Zeker! Op schone wijze naar het zuiden zeilen, om zo nog duurzamer te gaan denken.

Wij nodigen een getalenteerde, jeugdige bemanning uit om op Tallship Morgenster aan te monsteren. Want wie nu jong is, zal straks - in 2048 - bepalen of het Antarctica verdrag verlengd wordt. Het reisdoel: het expeditieteam van de Solar Voyager zo dicht mogelijk naar Antarctica brengen, zodat zij daarna hun expeditie naar de geografische Zuidpool kunnen starten.

De reis is de bestemming, want onderweg naar het einde van de bewoonde wereld ontwikkelen de bemanningsleden oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. Oplossingen die ze overdragen aan delegaties die ze treffen in havens tijdens tussenstops. Deze delegaties gaan vervolgens hard aan het werk om de oplossingen toe te passen, hoe ongemakkelijk of uitdagend ze ook mogen zijn.

We durven nu al te zeggen dat dit een levensveranderende ervaring zal zijn voor iedereen die erbij betrokken is!

Ontdekkingsreis naar de nieuwe wereld

Deel deze pagina

Steun Zero Waste!

Met jouw hulp kunnen wij mensen en bedrijven inspireren en activeren om plastic niet als afval te zien, maar als waardevolle grondstof.

Steun ons